Betingelser for Træ-shoppen

Handelsbetingelser for Træ-shoppen

Når du laver en donation til SocieTrees kan du gøre det som en almindelig donation, eller ved at købe en af vores fine illustrationer i vores webshop. Herunder finder du handelsbetingelser, som gælder ved donationer lavet via webshoppen.

Både ved almindelige donationer og når du køber illustrationer fra webshoppen går din donation ubeskåret til SocieTrees’ arbejde for udviklingsprojektet med plantager i Burkina Faso.

Når din donations-betaling er registreret hos os, sendes illustrationen til dig vedhæftet i en mail og klar til print fra info@societrees.org.

Hvis du er blevet særligt glad for en illustration, og gerne vil printe den flere gange, håber vi, at du har lyst til at støtte SocieTrees med et årligt medlemskab eller en ekstra donation.

Handelsbetingelser for SocieTrees donations-webshop

Betaling

SocieTrees modtager donationer via bankoverførsel (alm. overførsel og MobilePay) og med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, og Mastercard.

Alle beløb på vores hjemmeside er i DKK.

SocieTrees bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder kort sagt, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Forsendelse og levering

SocieTrees afsender og leverer ikke illustrationerne – dem printer du selv nemt og hurtigt. Har du en særlig forespørgsel på print, forsendelse og specielle illustrationer, er du velkommen til at kontakte os.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Men bemærk lige: Da vi er underlagt særlige regler hos Indsamlingsnævnet i forbindelse med vores donationskonti, kan beløbet desværre ikke tilbageføres uden særlig indsats fra os og dig.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fortrydelsesret på donationerne lavet som køb i webshoppen. Skulle det ske, at du fortryder din donation til landsbyerne i Burkina Faso, er du velkommen til at kontakte os.

Men bemærk lige: Da vi er underlagt særlige regler hos Indsamlingsnævnet i forbindelse med vores donationskonti, kan beløbet desværre ikke tilbageføres uden særlig indsats fra os og dig.

Spørgsmål og klagemuligheder

Hvis du har spørgsmål eller skulle have en klage over en af illustrationerne, kan du kontakte os på info@societrees.org.