Håber I alle har haft en skøn sommer og efterår og er klar på den kommende vinter med dertilhørende kulde og mørke. Sådan er det ikke i Burkina Faso, hvor vores visuelle formidler, Phine, netop er hjemvendt fra. Hun har været nede og indsamle materiale til et af vores spændende projekter for det kommende år – det kan du blive meget klogere på i dette nyhedsbrev.

Vi har også glædelige nyheder på Treehugger-fronten – SocieTrees er nemlig blevet beriget med hele to nye Treehuggere. Og vi snakker Treehuggere, der har fået Parkiatræer, soumbala og SocieTrees ind med modermælken. Bogstaveligt talt. SocieTrees’ formand, Mette Kronborg, og næstformand, Nadia Møllebjerg, har nemlig fået hver deres skønne søn. Baby Laurits og baby Philip. Stort tillykke med de nye familiemedlemmer.

I dette nyhedsbrev kan du læse om følgende:

  • Oplysningsprojekt med fokus på Burkina Fasos kulturelle rigdom
  • Hvorfor SocieTrees er én af Verdens Bedste Nyheder
  • Hvordan vi kobler ambitiøse mål i Afrika med kommunikation i Danmark
  • Hvordan du kan give en julegave, der giver mening

Få smag for Burkina Faso, afrikanske værdier og kultur
Nu er det officielt. Med hjælp fra Danida og CISU går SocieTrees i oplysningsmode, når vi sætter fokus på at lære både børn og voksne om kvindelig selvstændiggørelse og Burkina Fasos kultur i både lyd, smag og billeder. Det sker i form af et oplysningsprojekt omkring Burkina Fasos kulturelle rigdomme, og vi kan allerede nu løfte sløret for, at projektet kommer til at indebære både udstillinger, undervisningsmateriale til folkeskolerne og et madlavningsevent. Følg med på Facebook, hvor vi opdaterer jer løbende eller start med spændende læsning om Danidas  ogCISUs oplysningspuljer – måske du selv eller én du kender har en oplyser i maven?

Derfor gør vi sammen en forskel
”Wow. It’s remarkable what you’re doing, but does it really make a difference in the bigger picture?” Dét er et spørgsmål, vi, i SocieTrees, bliver stillet ind imellem. Hør vores næstformand, Nadia, fortælle om, hvordan koblingen mellem langsigtede mål i Afrika og kommunikation i en dansk kontekst er altafgørende for, at det rent faktisk gør en forskel. Videoen er optaget til CISU’s  jubilæumsseminar i april måned. Se med og bliv inspireret.

Giv en julegave, der giver mening
Julen er hjerternes fest. Og hvorfor ikke fejre det ved at give en julegave, der i den grad kommer fra hjertet? For bare 100 kroner kan du give et års medlemskab til SocieTrees – et beløb, der er med til at støtte udviklingen af de burkinske lokalsamfund, skabe fødevaresikkerhed og sikre indkomst til de deltagende landsbyer. Læs mere og tilmeld dig selv – eller en du har kær – her.