Endnu tre måneder er gået siden sidst, og tiden er fløjet afsted – men tiden flyver som bekendt, når man har det sjovt. Og sjovt er bestemt ordet, der beskriver de seneste tre måneder bedst.

Der er sket store ting på CO2-certificeringsfronten. I starten af februar blev vores PIN (Project Idea Note) godkendt. PIN’en er første rapport ud af to i processen med at få CO2-certificeret plantagerne, men har også været den mest krævende af de to rapporter. Derfor er det også en lettelse og et klap på skulderen, at den nu er godkendt. Anden og sidste dokument er på trapperne, så plantagerne forhåbentlig kan blive godkendt inden længe.

Hvis du har fulgt lidt med på Facebook, ved du, at vi har haft tid til en masse spændende og sjove initiativer de sidste tre måneder. Det omfatter alt fra vores animationsvideo, Happy Flashmob, nyt på den digitale front, og så er SocieTrees blevet én af Verdens Bedste Nyheder. Læs mere i nyhedsbrevet.

Tak for jeres interesse og opbakning. Og rigtig god læselyst.

SocieTrees er blevet én af verdens bedste nyheder
I februar blev SocieTrees én af verdens bedste nyheder. Verdens Bedste Nyheder er et samarbejde mellem FN, Danida og mere end 100 danske ngo’er – deriblandt SocieTrees – som formidler konkrete fremskridt i udviklingslandene. Et af fremskridtene kan du læse om i artiklen ”Hårdføre træer giver mad trods tørke”, der handler om vores arbejde i Burkina Faso. Det er en kæmpe cadeau, som gør os bare lige lidt mere stolte. Er du nysgerrig på at høre mere om Verdens Bedste Nyheder, så se her.

SocieTrees, CO2 og animationer
Der har været en del snak om CO2-certificering på det seneste: At Parkiaplantagerne i Burkina Faso kan tjene penge til de deltagende landsbyer år efter år ved salg af CO2-kvoter. Det hele bliver nogle gange lidt langhåret og svært at forstå. Derfor har vi lavet denne film, som forhåbentlig kan gøre jer alle lidt klogere på, hvad det hele går ud på, og hvorfor CO2-certificeringen – og det efterfølgende salg af CO2-kvoter –  er så vigtig en del af vores arbejde. Se med her.